АТС "Квант" ___________Фірма "Каскад"
П`ятниця, 29.03.2024, 13:24
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту


  • Форма входу

    Пошук



    Сторінка АТС "Квант"

    Група АТС "Квант"

    Головна » Архів матеріалів

    Мобільних операторів пропонують позбавляти ліцензії за поганий зв’язок

    Мобільних операторів будуть позбавляти ліцензій за погану якість зв’язку. Національна комісія з питань регулювання зв’язку та інформатизації ухвалила на минулому засіданні за основу проект змін до закону «Про радіочастотний ресурс».

    Проект був підготовлений на виконання доручення президента Віктора Януковича від 15 серпня 2011 року.

    Документ передбачає, що Український державний центр радіочастот буде наділений новою функцією технічного контролю показників якості послуг мобільного зв’язку. З цією метою підприємство буде проводити радіочастотний моніторинг і кожні 6 місяців звітувати перед НКРЗІ з питань якості зв’язку.

    Крім того, в ліцензійних умовах користування РЧ, які обов’язкові для виконання, НКРЗІ запропонувала додати пункт про те, що о ... Читати далі »

    Переглядів: 552 | Додав: kvant | Дата: 11.06.2012 | Коментарі (0)

    Запуск першого українського супутника зв’язку відклали на 2014 рік

    Супутник зв’язку

    Супутник «Либiдь» повинен забезпечити Україні пряме телемовлення і широкосмуговий доступ в інтернет. Планується, що апарат буде доставлено на геостаціонарну орбіту ракетою-носієм «Зеніт-2SБ» з космодрому Байконур.


    Запуск українського телекомунікаційного космічного апарату Либiдь не відбудеться в 2013 році через те, що півтора року узгоджувалася орбітальна позиція для нього. Про це повідомив генеральний конструктор і генеральний директор ВАТ Інформаційні супутникові системи імені Решетньова (ІCС) Микола Тестоєдов.

    ... Читати далі »
    Переглядів: 570 | Додав: kvant | Дата: 02.06.2012 | Коментарі (0)

    Азаров доручить перевірити операторів стільникового зв’язку в зв’язку з підвищенням цін

    Антимонопольний комітет за дорученням глави уряду повинен буде розібратися з підвищенням цін на зв’язок операторами стільникового зв’язку.

    Премєр-міністр України Микола Азаров
    Прем'єр-міністр України Микола Азаров має намір доручити Антимонопольному комітету (АМКУ) перевірити операторів стільникового зв'язку в зв'язку з підвищенням цін на зв'язок.

    «Я обов'язково дам доручення Антимонопольному комітету зробити перевірку операторів стільн ... Читати далі »
    Переглядів: 493 | Додав: kvant | Дата: 02.06.2012 | Коментарі (0)

    Мобільний телефон

    Мобільні оператори піднімають ціни.

    Практично усі оператори у поточному році підвищують тарифи на мобільні розмови Один із найбільших операторів мобільного зв'язку в Україні "МТС-Україна" оголосив про наміри підвищити тарифи на розмови на 20-50%. Тепер вартість хвилини буде коливатись від 0,75 грн до 1,2 грн за хвилину. При цьому компанія не змінює кількість передбаченого тарифами безкоштовного трафіку - наприклад, 70 хв, пише "Комерсант-Україна". "Більшості абонентів підвищення не торкнеться, оскільки вони не виходять за рамки передплачених хвилин в пакеті", - пояснила керівник відділу зв'язків з громадськістю "МТС-Україна" Вікторія Рубан. Варто зазначити, що за останні місяці й інші мобільні оператори України поступово підвищували тарифи, пояснюючи це як зростанням попиту, так і інфляцією. Так, у березні "Київстар" і "Астеліт" збільшили на 20-30% вартість ... Читати далі »

    Переглядів: 519 | Додав: kvant | Дата: 25.05.2012 | Коментарі (0)

    Угоду про впровадження в Україні системи екстреної допомоги 112 визнали недійсною


    Угода між Міністерством надзвичайних ситуацій та американською компанією Hewlett Packard про запровадження в Україні системи екстреної допомоги 112 є недійсною.

    Call centre

    Про це на брифінгу в Міністерстві надзвичайних ситуацій заявив голова Комітету конкурсних торгів міністерства Олег Ціцак, повідомили УНІАН у прес-службі відомства.< ... Читати далі »

    Переглядів: 476 | Додав: kvant | Дата: 23.05.2012 | Коментарі (0)

    37% опитаних взагалі нічого не знають про впровадження в Україні державної системи екстреної допомоги «112» - єдиного і безкоштовного телефонного номеру виклику екстрених служб. Такі результати дослідження, проведеного Соціологічною групою «Рейтинг».


    Лише 8% опитаних добре поінформовані про це нововведення, 29% – знають про це в загальних рисах, ще 26% – щось чули, але зовсім мало, про це повідомляє прес-служба соціологічної групи.

    За даними опитування, найкраще поінформовані про впровадження в Україні системи «112» мешканці західних, північних та центральних областей, найгірше – мешканці Донбасу і Півдня. В містах краще поінформовані, ніж в селах, чоловіки більше, ніж жінки. Чим молодші респонденти, чим вищий рівень їх освіти, тим краще вони поінформовані про впровадження в Україні системи «112».

    Абсолю ... Читати далі »

    Переглядів: 477 | Додав: kvant | Дата: 19.04.2012 | Коментарі (0)

    Балога про 112:
    "Про створення в Україні аналога американської 911 говорять уже кілька останніх років. А за роботу взялися торік у червні, коли президент дав МНС відповідні доручення і почалися перші контакти з розробниками. 

    Ми вивчали досвід країн, у яких екстрений виклик за єдиним номером успішно діє десятиліттями. Розглянули багато пропозицій від провідних західних фірм. Особисто я з фахівцями з інших відомств і служб тричі літав до США на переговори з посадовцями держструктур і керівниками компаній, які є визнаними лідерами в цій галузі. Американці за 700 тис. доларів із їхнього бюджету підготували техніко-економічне обґрунтування системи. Одночасно працювали всередині країни: з операторами зв’язку, спеціалістами МВС, МОЗ, Мінінфраструктури. 

    Уряд виділив 452 млн. гривень на перший етап робіт. ... Читати далі »

    Переглядів: 612 | Додав: kvant | Дата: 07.04.2012 | Коментарі (0)

    ПУБЛІЧНЕ АКЦІОНЕРНЕ ТОВАРИСТВО «УКРТЕЛЕКОМ» (ідентифікаційний код 21560766, місцезнаходження: 01601, м. Київ, бульвар Т. Шевченка, буд. 18, далі – Товариство) повідомляє Вас, що відповідно до рішення Наглядової ради (протокол від 24.02.2012 № 86) 26 квітня 2012 року відбудуться річні (чергові) Загальні Збори акціонерів Товариства (далі – Загальні Збори).

    Адреса проведення Загальних Зборів:03056, м. Київ, пр. Перемоги, 37, зал Центру культури та мистецтв Національного технічного університету України "Київський політехнічний інститут" (їхати до станції метро «Політехнічний інститут»)

    Початок проведення Загальних Зборів о 15-00 год.

    Реєстрація Акціонерів (їх представників) для участі у Загальних Зборах буде проводитись 26 квітня 2012 року з 12-00 до 14-30 год. за місцем проведення Загальних Зборів.

    Реєстрація Акціонерів (їх представників) для участі у Загальних Зборах проводитиметься на підставі переліку акціонерів, які мають право на участь у Загальних ... Читати далі »
    Переглядів: 768 | Дата: 29.03.2012 | Коментарі (0)

    ДОРУЧЕННЯ ПРЕЗИДЕНТА УКРАЇНИ

    Щодо запровадження новітніх технологій у сфері телекомунікацій, які відповідають міжнародним стандартам, забезпечення права вільного доступу громадян до мережі Інтернет

    З метою запровадження новітніх технологій у сфері телекомунікацій, які відповідають міжнародним стандартам, забезпечення права вільного доступу громадян до мережі Інтернет:

    М.АЗАРОВУ
    П.ЯЦУКУ

    1. Вжити в установленому порядку заходів щодо розроблення та визначення:

    вимог щодо створення технологічної інфраструктури мережі Інтернет та мереж доступу до неї в населених пунктах;

    спрощеного порядку погодження проектів створення технологічної інфраструктури мережі Інтернет та мереж доступу до неї в населених пунктах.

    2. Опрацювати питання щодо визначення правил доступу операторів та провайдерів телекомунікацій до:

    елементів технологічної інфраструктури мережі Інт ... Читати далі »

    Переглядів: 663 | Додав: kvant | Дата: 22.03.2012 | Коментарі (5)

    « 1 2 3 4 ... 17 18 »
    НОВИНИ
    «  Березень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
        123
    45678910
    11121314151617
    18192021222324
    25262728293031
    [ Додати ] Каталог новин

    Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz