АТС "Квант" ___________Фірма "Каскад"
Середа, 08.05.2024, 00:49
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту


  • Форма входу

    Пошук



    Сторінка АТС "Квант"

    Група АТС "Квант"

    Головна » Архів матеріалів

    Через люті морози на Львівщині призупинено навчання у школах

    Січень25201010:34

    У зв’язку з зниженням температури повітря до понад 20 градусів морозу на Львівщині головне управління освіти області рекомендувало призупинити навчальний процес у школах. Про це сьогодні, 25 січня, ЗІКу повідомив начальник головного управління освіти Львівської ОДА Павло Хобзей.

    «Ми рекомендували районним управлінням освіти призупинити навчальний процес у школах. Якщо температура повітря нижче мінус 20 градусів, початкова школа утримується від відвідування. Якщо температура нижча мінус 24 градуси, то може не відвідувати заняття і старша школа», - повідомив Хобзей.

    З його слів, сьогодні на Львівщині повністю призупинено навчання у школах Сокальського району та в початкових класах шкіл інших районів області. Хобзей зазначив, що в сильні морози не можуть їздити і шкільні автобуси, які працюють на дизельному пальному.

    ... Читати далі »
    Переглядів: 504 | Додав: kvant | Дата: 25.01.2010 | Коментарі (0)

    22.01.2010 15:08

    Користувачів мобільного зв'язку поменшало

    Вперше за всю історію мобільного зв'язку кількість користувачів мобільного зв'язку в Україні в 2009 році зменшилася

    Кількість користувачів мобільного зв'язку в Україні в 2009 році вперше за всю історію мобільного зв'язку в країні зменшилася на 1%, або на 600 тисяч чоловік.

    Про це йдеться в аналітичному звіті компанії iKS Consulting, повідомляє агентство "Інтерфакс-Україна".

    Відповідно до звіту, рівень номінального проникнення мобільного зв'язку в країні минулому року впав з 121,1% до 120,3%.

    Лідер ринку ЗАТ "Київстар GSM" (Київ) зменшив за рік кількість абонентів на 1,5 млн. (6,6%) - до 22,02 млн. Як повідомлялося, за 2008 рік абонентська база оператора зро ... Читати далі »

    Переглядів: 597 | Додав: kvant | Дата: 22.01.2010 | Коментарі (0)

    Єдиним телефонним номером системи екстреної допомоги населенню стане «112»

    Сьогодні, 14 січня, на черговому засіданні Національна комісія з питань регулювання зв'язку України розглянула проект Закону України "Про систему екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112”, що надійшов від МНС. Про це повідомила прес-служба Міністерства з надзвичайних ситуацій України.

    Законопроект визначає організаційно-правові та економічні основи функціонування системи екстреної допомоги населенню за єдиним телефонним номером 112, повноваження органів виконавчої влади, служб екстреної допомоги населенню, права і обов’язки працівників цих оперативно-диспетчерських служб, працівників центру з прийняття повідомлень та осіб, що звернулися по допомогу. За результатами розгляду Комісія погодила проект погоджувального листа до МН ... Читати далі »
    Переглядів: 532 | Додав: kvant | Дата: 14.01.2010 | Коментарі (0)

    Україна проклала електронну дорогу до Європи

    Академії наук України і Польщі домовилися про з’єднання на українсько-польському кордоні української оптоволоконної магістралі «УАРнет» та польської «Піонер»

    Українські вчені нарешті отримали швидкісний електронний доступ до європейської, а відтак і світової академічної мережі. Це стало можливим завдяки угоді про співпрацю між Національною академією наук України та Польською академією наук. Угода передбачає з’єднання на українсько-польському кордоні української оптоволоконної магістралі «УАРнет» та польської «Піонер». А далі — з міжнародним дослідницьким центром європейської спільноти неподалік Женеви, відомим під назвою CERN. Таким чином зроблено важливий крок до євроінтеграції української науки.

    У час Інтернету простого електронного листа чи ICQ вже замало. Науковцям конче потрібні доступ до баз даних, можливість обмінюватись інформацією зі своїми колегами з будь-якої т ... Читати далі »
    Переглядів: 542 | Додав: kvant | Дата: 10.01.2010 | Коментарі (0)

    МТС-Україна й "Укртелеком" домовилися про взаємний доступ до мереж.

    РБК-Украина, 29.12.2009, Київ, 19:12

     

    Оператор мобільного зв'язку МТС-Україна (ЗАТ "Український Мобільний Зв'язок")   і "Укртелеком" домовилися про взаємний доступ до мереж. Компанії підписали договір, який розповсюджується на послуги інтерконнекту, надані в 2009 році, а також на послуги, які будуть надані в 2010 р. Про це РБК-Україна повідомив провідний експерт із зовнішніх відносин МТС-Україна Влад Войтицький. "Наскільки мені відомо, підписаний договір стосується всіх комунікацій голосового зв'язку", - уточнив В.Войтицький.

    Водночас він відмовився назвати вартість взаємного доступу до мереж операторів згідно із підписаним документом. "Договір містить пункт, який забороняє розголошувати розмір ста ... Читати далі »

    Переглядів: 515 | Додав: kvant | Дата: 29.12.2009 | Коментарі (0)

    КАБІНЕТ МІНІСТРІВ УКРАЇНИ
    Р О З П О Р Я Д Ж Е Н Н Я
    від 26 листопада 2009 р. N 1412-р Київ
      Про перенесення робочих днів у 2010 році
    З метою створення сприятливих умов для святкування 1 січня - Нового року, 7 січня - Різдва Христового та 24 серпня - Дня незалежності України, а також раціонального використання робочого часу рекомендувати керівникам підприємств, установ та організацій (за винятком органів Пенсійного фонду України, Українського державного підприємства поштового зв'язку "Укрпошта", Державного казначейства та банківських установ) перенести у порядку і на умовах, установлених законодавством, у 2010 році для працівників, яким встановлено п'ятиденний робочий ... Читати далі »
    Переглядів: 510 | Додав: kvant | Дата: 29.12.2009 | Коментарі (0)

    Канада виділила 254 млн. дол. на супутниковий зв'язок в Україні

    Канада виділила 254 млн. дол. на реалізацію проекту зі створення в Україні національної системи супутникового зв`язку.

    Як повідомили УНІАН у прес-службі глави держави, про це заявив заступник глави Секретаріату Президента України Андрій ГОНЧАРУК.

    Він зазначив, що 15 грудня цього року Корпорація розвитку експорту Канади відповідно до раніше досягнутих з українською стороною домовленостей оприлюднила рішення про виділення коштів у сумі 254 млн. дол. для фінансування цілісної програми зі створення в нашій державі національної системи супутникового зв`язку.

    Головним підрядником проекту є канадська компанія «Макдональд Детвайлер енд Асошіейтс Корпорейшн» (MDA), яка вважається провідним світовим виробником інформаційних систем для супутників зв`язку.

    Як наголосив А.ГОНЧАРУК, у взаємодії з Національним космічним агентством України канадською компанією буде збудовано і запущено телекомуні ... Читати далі »

    Переглядів: 530 | Додав: kvant | Дата: 19.12.2009 | Коментарі (0)

    І.Литовченко: "В Україні сьогодні мобільний зв'язок дає близько 6% ВВП”

    15.12.2009

    В інтерв'ю РБК-Україна президент «Київстару» Ігор Литовченко розповів про те, як його компанія взаємодіє з Нацкоміссією з регулювання зв'язку (НКРЗ), про перспективи розвитку в Україні зв'язку третього таі четвертого поколінь, а також про перспективи продажу «Укртелекому»



    РБК-Україна: В цьому році які б Ви відзначили знакові моменти як для ринку в цілому, так і для вашої компанії?

    Ігор Литовченко: Найголовніше, що вплинуло на всіх - падіння ВВП і, як наслідок, купівельної спроможності. Якщо порівнювати з 2008 р., то в III кварталі 2009 р. падіння склало 15,5% ВВП, а зниження доходів операторів ... Читати далі »

    Переглядів: 586 | Додав: kvant | Дата: 18.12.2009 | Коментарі (0)

    В українських школах скасували випускні іспити

    18:06, 16.12.2009

    Міносвіти замінило державну атестацію для 11 класів контрольними роботами. У 9 класах іспити залишаться. Випускники-2010 замість іспитів писатимуть звичайні контрольні.

    Як повідомляє «Українська правда», 2010 року скасовано іспити в школах - випускники 11 класів замість державної підсумкової атестації писатимуть шкільні контрольні роботи.

    Як повідомив заступник міністра освіти і науки Павло Полянський, таке рішення Міністерство освіти ухвалило з метою уникнути навантаження на випускників.

    За словами Полянського, випускники 11 класів писатимуть шкільні контрольні роботи з трьох предметів: обов'язково – з української мови (переказ), з математики або історії України, а також з профільного предмету чи предмету на вибір учня.

    Завдання для цих контрольних робіт будуть взяті зі збірок, я ... Читати далі »

    Переглядів: 565 | Додав: kvant | Дата: 16.12.2009 | Коментарі (0)

    З 1 січня багатодітні сім’ї платитимуть половину абонплати за телефон

    З 1 січня 2010 року багатодітні сім’ї матимуть право позачергового встановлення квартирних телефонів та 50-відсоткової абонентної плати за користування квартирним телефоном

    Про це повідомляє у середу прес-служба Державної адміністрації зв'язку.

    Зазначається, що 1 січня 2010 року набирає чинності Закон України "Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань соціального захисту багатодітних сімей".

    Документом передбачено, зокрема, надання багатодітним сім'ям, що мають трьох і більше неповнолітніх дітей, пільг з оплати житлово-комунальних послуг, палива, абонентної плати за користування телефоном (позачергове встановлення квартирних телефонів та абонентна плата за користування квартирним телефоном у розмірі 50% від затверджених тарифів).

    Дітям з багатодітних сімей надається також можливість безоплатного п ... Читати далі »

    Переглядів: 535 | Додав: kvant | Дата: 16.12.2009 | Коментарі (0)

    « 1 2 ... 13 14 15 16 17 18 »
    НОВИНИ
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    [ Додати ] Каталог новин

    Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz