АТС "Квант" ___________Фірма "Каскад"
Понеділок, 20.05.2024, 17:18
ГоловнаРеєстраціяВхід Вітаю Вас Гість | RSS

Меню сайту


  • Форма входу

    Пошук



    Сторінка АТС "Квант"

    Група АТС "Квант"

    Головна » Архів матеріалів

    Кабмін схвалив умови продажу акцій "Укртелекому” зі стартовою ціною 10,5 млрд. грн.


    Кабінет міністрів України сьогодні на засіданні схвалив умови продажу державного пакету акцій ВАТ "Укртелеком” зі стартовою ціною 10,5 млрд. грн.

    Як передає кореспондент УНІАН, про це сьогодні повідомив журналістів глава Фонду державного майна України Олександр РЯБЧЕНКО.

    Водночас він не назвав інших подробиць, відзначивши, що завтра у "Відомостях приватизації” планується оприлюднити оголошення про конкурс з продажу 92,79% акцій "Укртелекому”. Конкурс буде проведено через 75 днів після офіційної публікації про оголошення.

    О.РЯБЧЕНКО відзначив, що у разі, якщо опублікувати оголошення завтра не встигнуть, це зроблять наступного дня. Він також повідомив, що завтра планується його прес-конференція з цього питання.

    Як повідомляв УНІАН, відповідно до прийнятого 27 вересня Кабінетом міністрів України розпорядженням № 1884-р, державний пакет а ... Читати далі »

    Переглядів: 438 | Додав: kvant | Дата: 12.10.2010 | Коментарі (0)

    Хто стане головним зв'язківцем України – Ахметов чи росіяни?


    Україна – країна традицій. Ми постійно відзначаємо Восьме березня, Старий-новий рік і ще масу «важливих» радянських дат, які для годиться, з урахуванням національних пріоритетів, перейменували. Ще однією традицією, правда не пов`язаною зі святами, є приватизація "Укртелекому". Якої б спрямованості чи забарвлення не була влада, які б обіцянки не давала або помилки не робила, незмінним залишається намір продати підприємство. Не став винятком і теперішній уряд "прагматиків”. Днями прем`єр-міністр Микола Азаров досить неоднозначно задекларував, що Кабмін ухвалив рішення виставити на продаж основне телекомунікаційне підприємство країни єдиним пакетом. Пізніше на урядовому сайті було о ... Читати далі »

    Переглядів: 445 | Додав: kvant | Дата: 11.10.2010 | Коментарі (0)

    "Укртелеком" атакували хакери
    П'ятниця, 08 жовтня 2010, 15:44


    На "Укртелеком" у п'ятницю було вчинено DDos-атаку.

    Про це повідомляє прес-служба компанії.

    "8 жовтня 2010 після 12:00 спостерігається погіршення якості інтернет-послуг "Укртелекому" у зв'язку з розподіленою DDos-атакою", - йдеться у повідомленні.

    "Наші фахівці роблять все можливе, щоб якомога швидше усунути її наслідки", - наголошує прес-служба.

    Компанія також приносить вибачення за тимчасові незручності у користуванні інтернет-послугами.

    Українська правда

    Переглядів: 445 | Додав: Wasilij | Дата: 08.10.2010 | Коментарі (0)

    12:19  4 жовтня 2010

    «Укртелеком» подав до суду на НКРЗ

    Державний оператор «Укртелеком» подав до суду на Національну комісію з питань регулювання зв'язку, тому що регулятор не переоформив компанії ліцензію на міжнародний і міжміський зв'язок. Про це у понеділок, 4 жовтня, повідомив голова правління «Укртелекому» Георгій Дзекон.

    «Укртелеком» подав до суду і скоро буде перше слухання. Я впевнений, що невдовзі суд винесе рішення ... Читати далі »

    Переглядів: 455 | Додав: kvant | Дата: 04.10.2010 | Коментарі (0)

    30.09.2010 09:53

    "Сірі" мобілки відключати не будуть

    Національна комісія регулювання зв'язку вирішила повернутися до старого методу боротьби з контрабандою - спеціальних наклейок, якими будуть маркуватися легальні мобільники.

    Відомство вже погодило проект цієї постанови з Кабміном

    Гроші, витрачені на створення бази даних кодів IMEI, виявилися поки що замороженими, а устаткування, закуплене операторами, простоює без діла.

    Учасники ринку по-різному оцінюють вартість заходів боротьби із контрабандою.

    "На створення бази не було витрачено жодної копійки бюджетних коштів, - заявив директор Українського державного центру радіочастот (УДЦР) Павло Слободянюк. - Всі роботи проводилися за рахунок господарської діяльності підприємства".

    Один із мобільних операто ... Читати далі »

    Переглядів: 444 | Додав: kvant | Дата: 30.09.2010 | Коментарі (0)

    УРЯД ВИРІШИВ ПРОДАТИ ВЕСЬ "УКРТЕЛЕКОМ"

    Вівторок, 28 вересня 2010, 13:43

    Уряд вирішив виставити на продаж весь державний пакет акцій "Укртелекому".

    Про це повідомив  віце-прем'єр Сергій Тігіпко.

    "Виставляємо на продаж весь пакет "Укртелекому", - сказав він.

    Пізніше прем'єр Микола Азаров на прес-конференції заявив: "Рішення про приватизацію ухвалене, я вже підписав відповідну постанову. Ми вступаємо в процес приватизації "Укртелекому".

    Азаров уточнив, що уряд сподівається на завершення приватизації підприємства до кінця поточного року, при цьому додавши, що пакет акцій, який передбачалося виставити на продаж, залишився незмінним.

    Як відомо, уряд почав підготовку "Укртелекому" до приватизації з кінця 90-х. Однак поки вдалося провести лише пільговий продаж, а в держави як і раніше залишається 92,79% акцій підприємства.

    Переглядів: 427 | Додав: kvant | Дата: 28.09.2010 | Коментарі (1)

    Правительство передумало приватизировать «Укртелеком»
    Кабмин в очередной раз отложил приватизацию «Укртелекома». В 2010 году его точно не продадут

    На последнем заседании 22 сентября Кабмин отказался передать госпакет акций государственной телекоммуникационной компании «Укртелеком» из управления Министерства транспорта и связи Фонду госимущества (ФГИ). Принятия этого решения, которого уже длительное время добивается Фонд, означало бы начало приватизации телекоммуникационного гиганта. Причины такого решения правительства пресс-секретарь премьер-министра Виталий Лукьяненко назвать отказался. Как и говорить о возможности появления вопроса в повестке дня правительства в ближайшее время.

    Напомним, что глава ФГИ Александр Рябченко ранее заявлял, что конкурс по продаже 92,79% госпа ... Читати далі »
    Переглядів: 489 | Додав: kvant | Дата: 24.09.2010 | Коментарі (0)

    В Ужгороді вибухнув мобільний телефон

    В Ужгороді заборонили мобільним операторам продаж сім-карток без паспорта та ідентифікаційного кода.

    Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було узвалено сьогодні під час сесії Ужгородської міської ради.

    Приводом для ухвалення відповідного рішення став інцидент, який стався 16 вересня - вибух на подвір’ї одного з приватних будинків в Ужгороді. Як з’ясували правоохоронці, вибухівка спрацювала за допомогою дистанційного прилада у мобільному телефоні.

    Переглядів: 477 | Додав: kvant | Дата: 17.09.2010 | Коментарі (4)

    Компания «Датагруп» продолжает скупку небольших региональных провайдеров. Как стало известно, очередным объектом поглощения стал провайдер «Home-Net» (г. Кременчуг)

    Сделка, которая была закрыта вчера, предусматривает создание в Кременчуге регионального представительства «Датагруп» и покупку сети «Home-Net». Возглавит региональное представительство нынешний директор компании «Home-Net» Дмитрий Диденко. Генеральный директор «Датагруп» Александр Данченко сообщил, что покупка позволит «Датагруп» выйти в новый регион, и увеличить свою долю рынка в розничном сегменте. Сумму сделки стороны не разглашают. Но источник, близкий к ней, сообщил, что она не превысила $1 млн.

    «Home-Net» работает на рынке Кременчуга с 2006 года. По словам директора компании Дмитрия Диденко, абонентская база компании насчитывает 6 тыс. абонентов (более 90% - частные лица). По его оценке, провайдеру принадлежит более 30% регионального рынка в сегменте интернет-услуг для физлиц. В ближайшие неск ... Читати далі »
    Переглядів: 467 | Додав: kvant | Дата: 07.09.2010 | Коментарі (0)

    01.09.2010 16:50

    Уряд хоче 12 мільярдів за "Укртелеком"?

    Зацікавленість у покупці "Укртелекому" проявили дві російські компанії і один європейський банківський консорціум

    Стартова ціна 92,79% держпакета акцій ВАТ "Укртелеком" повинна скласти не менше 12 млрд. гривень.

    Таку думку висловив голова Фонду державного майна Олександр Рябченко.

    "Менше 12 млрд. гривень точно не буде. Зараз капіталізація державних 93% становить 10,4 млрд. гривень. Вона росте не так швидко, але зростає. Взимку, в лютому, була приблизно 7,6 млрд. гривень", - сказав він.

    Разом з тим, голова ФДМ не зміг уточнити час оголошення конкурсу, пославшись на те, що Мінтрансзв'язку ще не передало держпакет Фонду.

    "Укртелеком буде приватизований. Фактично це вже абсолютно точно. Те, що конкурс буде оголошений у вере ... Читати далі »

    Переглядів: 397 | Додав: kvant | Дата: 01.09.2010 | Коментарі (0)

    « 1 2 ... 7 8 9 10 11 ... 17 18 »
    НОВИНИ
    «  Травень 2024  »
    ПнВтСрЧтПтСбНд
      12345
    6789101112
    13141516171819
    20212223242526
    2728293031
    [ Додати ] Каталог новин

    Copyright MyCorp © 2024 Сайт управляється системою uCoz